<%@ Language=VBScript %> Business Roadmapping. Allied Business Development BV bundelt kennis en ervaring creatief bij interim management, internationale projecten, subsidies, congressen, nieuwe business, projectmanagement, reorganisatie en trainingen

 

ABD BV

kwaliteit, energie en milieu

 

 Feedback ] Inhoud ] Zoeken ]

Business Roadmapping
ISO-kwaliteitszorg, Energiescan, Benchmark, Duurzame Energie, Milieuzorgsysteem, Internationaal Project, Congres, Subsidie

 

 

Start
Omhoog

 

Business Roadmapping: welke route? met welke snelheid?

'Business roadmapping' is een creatief proces met als belangrijkste doel om nieuwe business te ontdekken, te plannen en te integreren in lopende activiteiten. Business roadmapping biedt de mogelijkheid om met inbreng van alle disciplines tot een lange termijn visie te komen en een daarbij behorend stappenplan op te zetten. Het is een procesactiviteit die op resultaat is gericht en waarbij de organisatie het moment en het tempo van de acties aangeeft. Business roadmaps vereisen een goed begrip van de markt en van noodzakelijke technieken of systemen om tot winstgevende nieuwe producten of diensten te komen.

RESULTATEN VAN ROADMAPPING

  • Vaststelling van kritische technologieŽn, diensten en business acties, ťn van hiaten daarin. 
     
  • Planning om tijdig te kunnen starten met de juiste ontwikkeling van business acties of technologieŽn of diensten, ter ondersteuning of aanvulling van de lopende business.
     
  • Bijstelling van marktstrategie en verbetering van klantencontacten en klantenbeheer. 

HOE? 
ABD volgt een route die via het 'road map' proces leidt tot een concrete business road map. Met road maps kunt u nieuwe producten of diensten tijdig op de markt brengen en de beschikbaarheid plannen van de daarvoor vereiste technologieŽn, menskracht en zakelijke activiteiten. Tijdens het roadmapping proces wordt ook aandacht gegeven aan de interactie en de gezamenlijke marktbenadering door de technische en commerciŽle afdelingen van uw organisatie.

De 'road' naar een nieuwe business bestemming


Formulier voor het aanvragen van informatie

Selecteer de gewenste items en geef aan hoe wij u kunnen bereiken.

Stuur een email met meer informatie  over business road mapping
Stuur een email met meer informatie over ABD BV
Vraag een medewerker om contact met me op te nemen

Naam
Functie
Bedrijf
Adres
E-mail
Telefoon

 

Start ] Omhoog ]

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan jelle@allied.nl.
Laatst bijgewerkt: 12 October 2006