<%@ Language=VBScript %> Interim Management. Allied Business Development BV bundelt kennis en ervaring creatief bij interim management, internationale projecten, subsidies, congressen, nieuwe business, projectmanagement, reorganisatie en trainingen

 

ABD BV

kwaliteit, energie en milieu

 

 Feedback ] Inhoud ] Zoeken ]

Interim Management
ISO-kwaliteitszorg, Energiescan, Benchmark, Duurzame Energie, Milieuzorgsysteem, Internationaal Project, Congres, Subsidie

 

 

Start
Omhoog

ABD levert interim managers voor directiefuncties in bedrijven en voor managementfuncties op afdelingsniveau. Bij de specificatie van de klant zoeken wij de meest geschikte interim manager. Indien na 2 werkweken de klant van mening is dat onze interim manager niet voldoet aan de gestelde eisen, dan kan het contract m.i.v. direct worden opgezegd, en wordt 30% van de gemaakte uren niet in rekening gebracht.

De expertise-gebieden van onze interim managers zijn:

  • Productie, sales en marketing van chemische producten, industriŽle elektronica, voedings- en genotmiddelen, zuivel, energie (gas en elektriciteit), papierindustrie, glasindustrie en milieutechnieken.
  • In de dienstensector ligt de expertise op het gebied van: groothandel, ICT, automatisering, telecom en overheidsdiensten (verkeer en vervoer, milieu en economie).

De interim manager - 'Werken met spanning onder hoogspanning'


Formulier voor het aanvragen van informatie

Selecteer de gewenste items en geef aan hoe wij u kunnen bereiken.

Stuur een email met meer informatie over interim management
Stuur een email met informatie over ABD BV
Vraag een medewerker om contact met me op te nemen

Naam
Functie
Bedrijf
Adres
E-mail
Telefoon

 

Start ] Omhoog ]

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan jelle@allied.nl.
Laatst bijgewerkt: 12 October 2006